Podmornica sa 7,5 tona kokaina

Američka obalska straža pronašla je u zapadnom delu Kariba improvizovanu podmornicu koja je prenosila oko 7,5 tona kokaina, u vrednosti 180 miliona dolara.

Američka obalska straža pronašla je u zapadnom delu Kariba improvizovanu podmornicu koja je prenosila oko 7,5 tona kokaina, u vrednosti 180 miliona dolara.

Obalska straža je navela da je plovilo potonulo kod obala Hondurasa, nakon što je posada pobegla pošto su je presreli pripadnici straže. Zvaničnici su precizirali da je podmornica pronađena uz pomoć aviona američke carinske i pogranične službe, kao i ronilaca FBI, koji su izvadili 7,5 tona kokaina i predali ga američkim vlastima.

Slična plovila redovno švercuju drogu duž centralno-američke pacifičke obale, iako vlasti SAD i Hondurasa tvrde da je ovo prvi put da je takav brod presretnut u vodama Kariba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.