Dečak stradao u igri s puškom

Petnaestogodišnji dečak iz Gornjih Graca kod Mrkonjić Grada smrtno je stradao kada ga je u igri s puškom iz nehata usmrtio njegov sedamnaestogodišnji drug.
Petnaestogodišnji dečak iz Gornjih Graca kod Mrkonjić Grada smrtno je stradao kada ga je u igri s puškom iz nehata usmrtio njegov sedamnaestogodišnji drug.

Policija je po izlasku na lice mesta utvrdila da su se tri dečaka igrala s puškom u kući Spase Kaurin, majke dečaka koji je ispalio metak u drugog dečaka. "Ustanovljeno je da je više puta vađen i vraćan okvir sa mecima u pušku, kao i da je pre poslednjeg ispaljivanja okvir s municijom bio izvađen iz puške, ali je najverovatnije u cevi ostao jedan metak", kažu u policiji.

Na lice mesta s policijom je izašla i Hitna pomoć i pogođeni dečak hospitalizovan je u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu sa teškom prostrelnom ranom na leđima, u predelu grudnog koša, gde je ubrzo po prijemu konstatovana smrt. Stradali dečak je jedinac i sa roditeljima živi u Austriji, a u Gornje Grace je došao na letnji raspust, gde mu roditelji imaju porodičnu kuću.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet