Zaplenjeno 400 kg kokaina

Vlasti Dominikanske republike su zaplenile više od 400 kilograma kokaina skrivenih u sanducima duvana koji je trebalo da se izveze u Španiju.

Vlasti Dominikanske republike su zaplenile više od 400 kilograma kokaina skrivenih u sanducima duvana koji je trebalo da se izveze u Španiju.

Služba za suzbijanje droge je saopštila da je kokain nađen u kamionu tokom pregleda u luci Haina, kod glavnog grada Santo Dominga. Agencija kaže da je trebalo da sanduci sa neprerađenim lišćem duvana budu utovareni na brod koji je išao za Španiju.

Izvoznik duvana i carinik su pritvoreni. Prošle godine vlasti su u Valensiji, u Španiji, zaplenile 1,2 tone kokaina nađenog u kontejnerima sa građevinskom opremom koja je stigla iz iste dominikanske luke.

  • budala

    05.08.2011 09:27
    oh ne...
    oh ne, kako ćemo se sad našmvkati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.