Iran traži od Londona da policija budu uzdržana

Portparol iranskog ministarstva spoljnih poslova Ramin Mehmanparast urgirao je kod britanske Vlade da "naredi policiji da prestane da se nasilno obračunava sa svojim narodom".
Portparol iranskog ministarstva spoljnih poslova Ramin Mehmanparast urgirao je kod britanske Vlade da "naredi policiji da prestane da se nasilno obračunava sa svojim narodom".

U ovom ironičnom zahtevu, koji je očito usledio kao odgovor na britansko zalaganje da se zaustavi nasilje nad građanima Irana tokom "tviter revolucije", iransko ministarstvo je zamolilo Britaniju da započne dijalog sa protestantima. "Vlada bi trebalo da sasluša njihove zahteve kako bi se situacija smirila", navodi se u saopštenju.

Iran je apelovao i na nevladine organizacije zahtevajući od njih da ispitaju smrt Marka Dagana kako bi se "zaštitila ljudska parava i slobode".
  • зики

    10.08.2011 10:01
    Иран
    Свака част!
  • Fikroj

    09.08.2011 18:00
    to se radikali raduju ovde !
    -Svako ko pise cirilicom - je radikal !
    (Ovi ovde pokusavaju da se infiltriraju )

    A sta jos od pre znamo o njima !
    - Radikali su izazvali 9 / 11

    A sada
    - Stoje iza izazivanja nereda i podstekivanja
    Britanske bele mladezi !
  • 09.08.2011 16:14
    Odlicno :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet