Friclov podrum će zaliti betonom

Podrum u kome je Jozef Fricl 24 godine držao zatočenu ćerku, silujući je neprestano sve te godine, biće ispunjen betonom.

Podrum u kome je Jozef Fricl 24 godine držao zatočenu ćerku, silujući je neprestano sve te godine, biće ispunjen betonom.

Valter Anzbok, prinudni upravnik Friclove nepokretne imovine, je naveo da taj potez obezbeđuje da se u taj prostor više nikada ne uđe. Beton će po Anzbokovim rečima biti upumpan u podrum početkom naredne godine, čim lokalne vlasti Amštetena, gradića 120 kilometara od Beča, izdaju za takve radove dozvolu.

Jozef Fricl (76) pre dve godine je osuđen na doživotnu robiju zbog optužbi da je svoju ćerku držao decenijama zatvorenu u podrumu svoje kuće, postavši za to vreme otac njeno sedmoro dece i skrivivši smrt jednog deteta. Odluka o tome da li kuću treba potpuno srušiti još nije doneta.

  • RisingStar

    12.08.2011 15:52
    Treba i njega zaliti tim betonom...
  • pawlle

    12.08.2011 14:57
    zalite i njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet