Maloletnici kamenovali policiju u Danskoj

U Kopenhagenu je večeras grupa mladih napala policiju, preneli su danski elektronski mediji.
U Kopenhagenu je večeras grupa mladih napala policiju, preneli su danski elektronski mediji.

Sukob je izbio u Kristijaniji, kvartu nekada poznatom kao slobodna zona grada, pošto je u rutinskoj akciji uhapšeno jedno lice osumnjičeno za trgovinu drogom. Potom je pedesetak mlađih osoba, među kojima je bilo i tinejdžera, napalo policajce kamenicama i ciglama. Policajci u civilu su ispalili hice upozorenja u vazduh da bi odbili napad.

Nemiri uz paljenje kontejnera za smeće i bacanje kamenica su se smirili tek pošto je intervenisao odred policije bacajući suzavac.
  • ns

    18.08.2011 11:03
    kristijanija je slično našoj CK13 samo što je ceo kvart pun šupa i objekata bez adresa i gde vlada totalna anarhija, glupo je što su godinama pustili da postoji i da se širi i fizički i u mentalitetu ljudi i sad kao nešto intervenišu i prave se pametni, ili nek ih sruše ili nek ih ostave na miru! ja navijam za ovo drugo!
  • jova limanac

    18.08.2011 07:34
    Bio sam u Kristijaniji dok je jos bila slobodna zona, droga se prodavala otvoreno na tezgama, tako da me uopste ne cudi sto je jos uvek ima tamo.
  • рфкнс

    17.08.2011 22:09
    имигранти 100%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.