Izbio požar na miniranom području

Na miniranom području kod mesta Smoković, Zemunik Donji u Dalmaciji, danas je izbio požar, koji je zahvatio travu i nisko rastinje na površini od oko šest hektara.
Na miniranom području kod mesta Smoković, Zemunik Donji u Dalmaciji, danas je izbio požar, koji je zahvatio travu i nisko rastinje na površini od oko šest hektara.

Zadarski vatrogasni operativni centar saopštio je da je dojavu o požaru primio u 14.35 sati i da su na lice mesta odmah upućeni šest vatrogasaca i dva vatrogasna vozila, a iz vazduha deluju jedan kanader i vazdušni traktor.

Pripadnici zadarskog vatrogasnog centra lokalizovali su požar koji je izbio danas oko 12 časova na otvorenom prostoru kod mesta Popovići, u blizini Benkovca. Vatra je zahvatila travu i nisko rastinje na površini od oko 5,5 hektara. Lokalizovan je i požar koji je oko 13 sati izbio na otvorenom prostoru kod mesta Kožlovac, kod Benkovca. U požaru su izgoreli trava i nisko rastinje na površini od oko šest hektara. 

Vatrogasna jedinica u Šibeniku delovala je danas na otvorenom prostoru kod mesta Mirlovića Zagora, Drniš, gde je oko 10 časova izbio požar. Vatra je zahvatila travu, nisko rastinje i borovu šumu na površini od oko 1,5 hektara, prenose hrvatski mediji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.