11 poginulih u napadu u Pakistanu

U eksploziji bombe ispred hotela u mestu Naušera na severozapadu Pakistana poginulo je najmanje 11 ljudi, saopštila je policija.

U eksploziji bombe ispred hotela u mestu Naušera na severozapadu Pakistana poginulo je najmanje 11 ljudi, saopštila je policija.

Bomba, koja je bila prikačena na bicikl, daljinski je aktivirana, a u eksploziji je povređeno 14 ljudi i uništen je hotel. "Reč je o daljinski kontrolisanoj bombi koja je eksplodirala kada je obližnja tržnica bila prepuna ljudi", rekao je šef policije u toj oblasti Muhamed Husein.

Naušera se nalazi 50 kilometara severozapadno od Pešavara, prestonice provincije Kiber, u kojoj su česti napadi ekstremista. Prošle sedmice je u napadu bombaša samoubice u jednoj džamiji u Kiberu, prepunoj ljudi, ubijena 51 osoba. To je bio najkrvaviji napad u Pakistanu u poslednja tri meseca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.