Za silovanje tri ćerke 15 godina zatvora

Sud u makedonskom gradu Velesu osudio je na 15 godina zatvora oca koji je silovao tri maloletne ćerke.

Sud u makedonskom gradu Velesu osudio je na 15 godina zatvora oca koji je silovao tri maloletne ćerke.

Predsednica sudskog veća Gabriela Gajdova rekla je da je Đ.Đ. (42) osuđen na osnovu ginekološkog veštačenja nad devojčicama, kao i na osnovu psihijatrijskih veštačenja nad ocem i njegove tri maloletne ćerke koje imaju tri, pet i sedam godina. Prema njenim rečima, uzeta su u obzir i svedočenja majke i očevidaca.

Prema presudi, pedofil je dela koja su mu stavljena na teret izvršio u periodu od 2009. do avgusta prošle godine kada je uhapšen, a u pritvoru će ostati do pravosnažnosti presude.

Ovaj slučaj izašao je u javnost 25. avgusta prošle godine, kada je policija iz razgovora sa devojčicama saznala da ih je otac, uz primenu sile, silovao u više navrata. Pedofil je ćerke silovao kada majka nije bila kod kuće.

Posebnom sudskom presudom, sve tri devojčice ranije su oduzete od Đ.Đ. i već 16 meseci smeštene kod jedne porodice van Velesa.

Suđenje je radi zaštite devojčica održano iza zatvorenih vrata. Susedi ne veruju u ovaj slučaj i ističu da se otac pažljivo odnosio prema deci.

  • ALEKSANDAR

    03.02.2012 18:19
    Kazna za pedofile
    treba mu odseći ruke,noge,jezik,uši i izvaditi mu oči kastrirati ga i tako unakaženog ga zatvoriti u tamnici na doživotnu robiju uz svakodnevno mučenje!!!!!
  • mubutu

    07.12.2011 19:24
    Cuj 15 godina zatvora pa za takve je jedino smrtna kazna vesanja na trgu. Takvi monstrumi ne zasluzuju da zive.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.