VIDEO: Dve osobe ubijene u pucnjavi na Univerzitetu Virdžinija

Policajac i verovatno još jedna osoba ubijeni su tokom pucnjave na američkom Univerzitetu Virdžinija tek, kada je neidentifikovani belac razmenio vatru sa obezbeđenjem i pobegao.
Policajac i verovatno još jedna osoba ubijeni su tokom pucnjave na američkom Univerzitetu Virdžinija tek, kada je neidentifikovani belac razmenio vatru sa obezbeđenjem i pobegao.

Univerzitet Virdžinija tek je proglasio "aktivnu uzbunu," uz preporuku svima da "potraže sklonište ili ostanu gde su". "Osumnjičeni je u bekstvu. Policajac je ubijen. Prijavljena je moguća druga žrtva na parkiralištu Kejdž. Ostanite unutra. Zaključajte se", navodi se u saopštenju univerziteta objavljenom na njegovom veb sajtu.

Napadač je opisan kao belac u sivim pantalonama, braon majici sa kapuljačom i rancem. Stanica NBC prenela je da su policajac iz univerzitetskog obezbeđenja i osumnjičeni razmenili vatru.

List "Studentski tajms" izvestio je na "Tviteru" da je jedna osoba ubijena i postavio fotografiju parkirališta, na kojoj se vidi sklupčano telo na zemlji, oko koga je postavljena policijska traka.

Uzbuna je proglašena, četiri godine nakon masakra na istom univerzitetu, kada je student iz Južne Koreje ubio 32 kolega, a ranio više od 20, da bi na kraju izvršio samoubistvo.

  • 08.12.2011 22:28
    Bilo je sijaset slučajeva da neko dođe, pobije tuce studenata i sebi presudi, ali ovaj je pobegao. To je veoma velika razlika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.