Nestala najveća klompa na svetu

Najveća klompa u Holandiji, a verovatno i na svetu, duga četiri metra i teška dve tone, nestala je iz sela Enter, na istoku zemlje, gde je ukrašavala glavnu ulicu.
Najveća klompa u Holandiji, a verovatno i na svetu, duga četiri metra i teška dve tone, nestala je iz sela Enter, na istoku zemlje, gde je ukrašavala glavnu ulicu.

"Ne znamo ko ju je ukrao, ni kako", kazala je predstavnica lokalne policije, navodeći da je džinovska drvena klompa nestala u noći između petka i subote. "Izgleda da je posredi šala. Primili smo imejl kojim nas obaveštavaju da će klompa najverovatnije biti vraćena posle karnevala", dodala je ona.

"Lopovi su sigurno došli kamionom da bi odneli kompu koja je visoka dva metra", kazala je ona, navodeći da će počinioci morati da odgovaraju pred sudom, čak i u slučaju da se radi o šali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.