Pobio celu porodicu, zapalio stan i ubio se

Grad Trapani na Siciliji ostao je u šoku nakon što je 41-ogodišnji Pietro Fiorentino pobio celu porodicu i potom počinio samoubistvo.
Grad Trapani na Siciliji ostao je u šoku nakon što je 41-ogodišnji Pietro Fiorentino pobio celu porodicu i potom počinio samoubistvo.

Fiorentino je ubio svoju bivšu suprugu Stefaniju Migali, ćerku Danijelu, bivšu svekrvu Nunciju Rindinela i bivšeg svekrva Hansa Rindinela pre nego što je presudio i sebi.

Muškarac je bio razveden od supruge, ali nije bio zadovoljan takvom situacijom i želeo je da joj se vrati. Došao je u porodični stan, posvađao se sa Stefanijom, i ubio nju i ostale članove porodice. Potom je zapalio stan pre nego što se bacio s petog sprata zgrade i poginuo u padu.

  • 12.01.2012 23:44
    Bilo bi lepo da kada se nešto prevede da se pročita ponovo. Koliko znam na srpskom jeziku ZA suprugine roditelje kaže se TAST I TAŠTA.
    A ovo bi trebalo da pročitaju i naši zakonodavci jer to može da zadesi svaku ženu koja trpi nasilje, koja prijavljuje nasilnika, ali ga niko ne osuđuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.