VIDEO: Huligani rasturili centar Bukurešta

Deo demonstranata je tokom protesta protiv vlasti u Bukureštu počeo da baca kamenje, eksplozivne flaše, baklje, petarde i ranio policajce i demonstrante.
Deo demonstranata je tokom protesta protiv vlasti u Bukureštu počeo da baca kamenje, eksplozivne flaše, baklje, petarde i ranio policajce i demonstrante.

Policija je intervenisala i potisnula agresivne mlade ljude prema bulevaru koji se nalazi u produžetku Trga Univerziteta ali oni su i dalje bacali kamenje jer su došli spremni sa punim kesama kamenja. Agresivna grupa je nastavila da kida, razbija i pali sve na svom putu na bulevaru gde ju je policija primorala da se povuče. Agresivni demonstranti su kamenjem ranili policajce i civile i bakljama zapalili kaput jednog čoveka koji je u poslednji čas ugašen.

Predstavnici žandarmerije su izjavili večeras za rumunske elektronske medije da su među napadačima prepoznali huligane sa fudbalskih terena.

Analitičari ocenjuju da su rumunske tajne službe i sinoć i večeras organizovale dolazak agresivnih grupa kako bi kompromitovale mirne, civilizovane proteste protiv predsednika Baseskua i protiv vlade Emila Boka.

  • Вики

    16.01.2012 10:32
    Е, Србијо...
    Па ово има само у Србији. Срамота ме је. Никад нећемо у ЕУ, не примају овакве ко ми.
  • tnt

    16.01.2012 07:43
    5 oktobar?
    Ne hvala. Nemoj biti siguran da ce posle biti bolje. Treba pobiti sve koje primaju mito. Na primer kad vidis u skupstini da dremaju, surfuju, citaju novine, do "komsije" caskaju, cetuju i sl.
    Za sta i koga smo glasali i na kraju iznevere obecanja.
  • Lala_Neznanov

    16.01.2012 07:17
    Čini Mi Se -
    Da neće kod nas biti ovako.

    13 lajkovčana za nasilje. Veoma lepo novosađani, veoma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.