VIDEO: Gurnuo devojku na šine u metrou

Nepoznata osoba starosti oko 40 godina šokirala je sve putnike na jednoj stanici u londonskom metrou kada je gurnula devojku na šine.
Nepoznata osoba starosti oko 40 godina šokirala je sve putnike na jednoj stanici u londonskom metrou kada je gurnula devojku na šine.

Čovek je iznenada potrčao ka devojci (23) u metrou u Londonu, udario je i bacio na šine. Svi putnici su bili u šoku i pomislili su kako je devojka sigurno mrtva. Međutim, nekoliko prolaznika i jedan zaposleni odmah su joj pritrčali u pomoć i podigli je sa šina na platformu.

Devojka je pretpela telesne povrede ali je na svu sreću izbegla opasnost od strujnog udara. Samo nekoliko sekundi delilo ju je od brzog voza koji na svu sreću nije naišao.

Ovaj događaj deo je BBC dokumentarca "The Tube" koji želi da pokaže sa kakvim se sve opasnostima suočavaju putnici i zaposleni u londonskom metrou svakog dana. Britanska policija još uvek traga za nepoznatim napadačem.

Incident se dogodio 16. septembra prošle godine. Počinilac je opisan kao belac starosti oko 40 godina. Nosio je plavu košulju, crnu jaknu i crni šešir širokog oboda. Imao je tamne naočare i evropski akcenat.

  • sax

    24.02.2012 19:42
    ?
    nekoliko sekundi delilo ju je od brzog voza koji na svu sreću nije naišao ? ? ? ? ? ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet