Ginekolog tajno slikao 1.850 pacijentkinja

Jedan nemački ginekolog je pod istragom jer je tajno fotografisao oko 1.850 pacijentkinja, a kod njega je pronađeno 35.000 fotografija i nekoliko video snimaka obnaženih žena.
Jedan nemački ginekolog je pod istragom jer je tajno fotografisao oko 1.850 pacijentkinja, a kod njega je pronađeno 35.000 fotografija i nekoliko video snimaka obnaženih žena.

Jedan pomoćnik lekara obavestio je lokalne vlasti o kolekciji fotografija kod jednog njegovog kolege, doktora iz Šiferštata u blizini Frankfurta, na zapadu Nemačke, javila je nemačka agencija DPA, a preneo AFP.

Na fotografijama i na nekoliko video snimaka lepo se vidi oko 1.850 golih pacijentkinja, a taj materijal je otkriven u septembru 2011. godine, prenosi DPA saopštenje iz kancelarije tužilaštva.

Doktor, koji još nije optužen, pojaviće se na sudu 19. aprila, gde će pokušati da obori odluku o oduzimanju dozvole za rad. Advokat odbrane je rekao da je njegov klijent spreman da prihvati posao u laboratoriji, bez ikakvih kontakata sa pacijentima.

  • 08.04.2012 07:17
    Ma covek je ironicno napisao, kao odgovor na one kad se nesto lose desi u Srbiji pa daju komentar "samo u srbiji se to moglo desiti"....
  • 08.04.2012 04:53
    Šta lupetaŠ? Događaj je u Nemačkoj, a ne u Srbiji!
    Kao da drugde u svetu nema takvih stvari, nego ajmo odmah po Srbiji!
    Svašta!
  • Milos

    07.04.2012 23:47
    @Anonimus
    Ovo je poseban nivo komentarisanja nakon procitanog samo naslova. Divim ti se. :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.