Ranjeno dvoje dece u pucnjavi u Vašingtonu

Dvojica dečaka starih sedam i osam godina ranjena su danas u pucnjavi u Vašingtonu, dok su na ulici čekali da dobiju besplatan ručak ispred jednog od socijalnih centara.

Dvojica dečaka starih sedam i osam godina ranjena su danas u pucnjavi u Vašingtonu, dok su na ulici čekali da dobiju besplatan ručak ispred jednog od socijalnih centara.

Do pucnjave je došlo u sred bela dana, u jugoistočnom delu američke prestonice, koji je poznat po okršajima bandi i svakodnevnim kriminalnim akcijama. Dok su dečaci stajali ispred centra za socijalni rad, u kome se siromašnim građanima deli hrana, došlo je do pucnjave u kojoj su oni i još jedna osoba ranjeni, a za sada neidentifikovani napadač, uspeo je da pobegne.

Sedmogodišnji dečak ranjen je u leđa i nalazi se u teškom, ali stabilnom stanju, dok je godinu dana stariji dečak pogođen u gležanj. Jugoistočni deo Vašingtona važi za geto prestonice u kojoj je prošle godine ubijeno 109 ljudi.

  • тифани

    26.06.2012 09:31
    Бљак
    Страшно ово има само у овој Србији. Палим напоље. Нек последњи угаси светло.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.