VIDEO: Sopstvene genitalije servirao gostima restorana

Japanska policija istražuje da li je muškarac koji je skuvao vlastite odsečene genitalije i servirao ih gostima u restoranu, počinio zločin.
Japanska policija istražuje da li je muškarac koji je skuvao vlastite odsečene genitalije i servirao ih gostima u restoranu, počinio zločin.

Mau Sugijamiju su penis i testisi hirurški odstranjeni u martu, a on ih je držao zamrznute dva meseca pre nego što ih je skuvao. Svaki od pet gostiju je platio po 250 dolara za porciju.

Policijska istraga usledila je nakon što je iz kacelarije načelnika opštine Suginami, dela Tokija gde se incident dogodio, rečeno da je došlo do javnog prikazivanja "nepristojnih predmeta". Portparolka policije u Tokiju je potvrdila da su uložene žalbe, ali je odbila da saopšti više detalja, kazavši da je "istraga u toku".

Sugijama, slikar 20-ih godina, koji sebe opisuje kao "aseksualca", nije odgovorio na zahtev za komentar. U e-mailu poslatom u maju on je potvrdio da se događaj dogodio i kazao da je to uradio kako bi se izgradila svest o "seksualnim manjinama, ljudima s nepoznatim polom i aseksualcima".

Na svom Tviter profilu umetnik je rekao da je preduzeo sve korake kako bi bio siguran da ne krši nijedan zakon, uključujući zakone o zabrani prodavanja organa, postupanje s medicinskim otpadom, a i ispunio je uslove o pripremanju hrane po sanitarnim propisima.

Sugijama je rekao da je hirurg odstranio njegove genitalije i da ima potvrdu da nisu inficirani.

  • 26.06.2012 22:14
    PRIJATNO!!!
    PRIJATNO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet