Uhapšeni kovači lažnog novca

Policija u severnoj Grčkoj uhapsila je dva muškarca optužena da su napravili desetine hiljada lažnih novčića od dva evra.

Policija u severnoj Grčkoj uhapsila je dva muškarca optužena da su napravili desetine hiljada lažnih novčića od dva evra.

Bugarin (59) i Grk (41) uhapšeni su nedaleko od Soluna, a policija traži hapšenje i jednog 40-godišnjeg Grka. Policija je zaplenila hiljade novčića napravljenih od mešavine nikla i bakra i mašinu uz pomoć koje je u njih utiskivana oznaka.

Hapšenja su sprovedena u selu Epanomi, 20 kilometara od Soluna, nakon što je grčka policija dobila dojavu od kolega iz susedne Bugarske i posle istrage zajednički sprovedene sa agencijom EU za borbu protiv kriminala - Europol.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet