VIDEO: Skinuo se go i izazvao saobraćajke

Amerikanac po imenu Džon Brigam je u vreme saobraćajnog špica u Skotsdejlu napravio pometnju skinuvši se go.
Amerikanac po imenu Džon Brigam je u vreme saobraćajnog špica u Skotsdejlu napravio pometnju skinuvši se go.

On je istrčao iz automobila i počeo da otima vozila drugim ljudima, a zatim da izaziva sudare.

Četrdesetpetogodišnji Brigam, za koga još nije utvrđeno da li je psihički bolesnik, izazvao je dva sudara u kojima je povređeno sedam osoba. Tri žrtve, među kojima je i trudnica, nalaze se u životnoj opasnosti.

Kada je policija konačno uspela da ga uhvati, Brigam se nije opirao, a policajci sumnjaju da je bio pod uticajem droge. Svedoci su izjavili da je čovek vikao i peo se na automobile dok su bili u pokretu.

  • Igor

    01.07.2012 17:11
    Putevi
    Budala ko budala. Nego sto su im putevi dobri. Crn, novi asfalt, sa 4 trake u svakom pravcu. Lepo, lepo. Jos kad bi ovima nasima objasnili kako se pravi dobar put....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet