Pijan izazvao paniku na projekciji "Betmena"

Najmanje tri osobe optužene su za iznošenje pretnji tokom ili nakon što su gledale novi film o "Betmenu" i uhapšene su u odvojenim incidentima.

Najmanje tri osobe optužene su za iznošenje pretnji tokom ili nakon što su gledale novi film o "Betmenu" i uhapšene su u odvojenim incidentima.

U bioskopu u Sijera Visi u Arizoni zavladala je panika kada je Majkl Vilijem Barboa (27), koji je najverovatnije bio pijan, počeo da galami tokom prikazivanja filma. Policija iz oblasti Kočiz saopštila je da je uhapšeni izazvao "masovnu histeriju" i da je oko 50 osoba pobeglo iz sale. Barboa je uhapšen zbog nedoličnog ponašanja, iznošenja pretnji i zastrašivanja.

U Mejnu je uhapšen Timoti Kurtou nakon što je vlastima rekao da ide da ubije nekadašnjeg poslodavca samo dan nakon što je gledao film o "Betmenu". Kurtou je policija zaustavila zbog prekoračenja ograničenja brzine, a nakon pretresa kod njega je pronađen "kalašnjikov", četiri pištolja, municija i isečci iz novina o ubistvu 12 osoba u bioskopu u predgrađu Denvera.

Na jugu Kalifornije policija je uhapsila 52-godišnjeg Klarka Tejbora jer je, prema izjavama očevidaca, uzvikivao da bi, pošto je projekcija kasnila, trebalo da ponovi dešavanja iz Kolorada. Policija navodi da su intervenisali u kompleksu bioskopa u Norvolku nakon što Tejbor uzvikivao da bi trebalo da ponovi dešavanja iz Kolorada i da je potom upitao "Ima li ko pištolj?".

  • Junior

    25.07.2012 19:31
    Ovi Ameri ce sve uciniti ne bi li se nama dopali .
  • Glas razuma

    25.07.2012 18:03
    Pa kad redneci vole blokbastere a uz to i oružije :)
  • зики

    25.07.2012 17:20
    амери-хистерија
    замислите њих да су имали оно што су приуштили нама 1999 године!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet