Blokirali televiziju zbog pristrasnosti

Na hiljade demonstranata blokiralo je najpopularniju meksičku televiziju Televisa u Meksiko Sitiju zbog pristrasnog izveštavanja tokom izborne kampanje.

Na hiljade demonstranata blokiralo je najpopularniju meksičku televiziju Televisa u Meksiko Sitiju zbog pristrasnog izveštavanja tokom izborne kampanje.

Uzvikujući "Recite istinu", demonstranti, medju kojima su bili i studenti i radnici, onemogućili su ulazak zaposlenih u televizijsku stanicu, preneo je Rojters.

Oni optužuju Televisu da je podržavala Enrikea Penju Nijetu, koji je na izborima pobedio levičara Adersa Maunela Lopesa Obradora sa razlikom od sedam procenata.

Demonstranti su najavili da će blokada TV stanice trajati 24 časa. Televisa, koja i dalje normalno emituje program, tvrdi da je izbore pratila pošteno i da je svim kandidatima posvetila vreme u udarnom terminu.

  • 27.07.2012 10:15
    Da hoće kod nas da se skupi ikoliko mase povodom ovog pitanja leteo bi "sultan" Tijanić iz prve.
    Ali mi smo izgleda neki mazohistički narod koji slavi samo svoje poraze, a pobede i motive koji su do njih doveli vrlo lako zaboravlja.
    Kolektivno isprani mozak na delu, a to se nije desilo od juče!
    Bitno je da se svaka pobuna nazove teorijom zavere i da ćutimo i tiho potonemo.

    Sami kreiramo svoju budućnost, ali samo pod uslovom da HOĆEMO u toj kreaciji i da učestvujemo.

    Ko je shvatio, shvatio, za ostale na žalost nema nade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet