I dalje nepoznat napadač na Borisa Isakovića

Ni nakon više od mesec dana nije poznato ko je i zašto pokušao da ubije glumca Borisa Isakovića.
Ni nakon više od mesec dana nije poznato ko je i zašto pokušao da ubije glumca Borisa Isakovića.

Kada se napad dogodio, policija je saopštila da "sprovodi intenzivnu istragu", a u međuvremenu nisu objavili nikakvu novu informaciju.

Podsećamo, Isaković je povređen 23. juna u eksploziji ručne bombe postavljene ispod njegovog automobila na Bulevaru Kneza Miloša. Operisan je u Kliničkom centru i nakon dva dana pušten na kućno lečenje.

Novosadska policija utvrdila je da je ispod njegovog automobila eksplodirala ručna bomba M-52, a tužilaštvo je napad okvalifikovalo kao pokušaj ubistva. Kako su tada preneli pojedini mediji, Borisu Isakoviću su mesec dana pre podmetanja bombe nepoznate osobe otrovale psa, a opljačkan mu je i stan.

Nakon napada su reagovale i brojne njegove kolege, koje su bile šokirane i nisu znale zbog čega bi neko pokušao da ubije Isakovića.

  • 01.08.2010 06:04
    Zbog oakvih i njima slicnih slucajeva ministar policije Dacic mora da odradi svoj posao, da ne prica kako se hvataju kriminalci,nego da ih stvarno smesti tamo gde im je mesto, i to na malo duzi vremenski period, a pretnje njegovoj porodici, to je normalno jer je na takvom radnom mestu,MINISTAR POLICIJE

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija