Nađeni metak nije ubio Vučurovića?

Po DNK nalazima metalnog predmeta koji je pronađen na Bulevaru Jaše Tomića kao mogući dokaz ubistva Velibora Vučurovića (31), postoji velika mogućnost da nije reč o metku koji je ubio tog mladića.
Po DNK nalazima metalnog predmeta koji je pronađen na Bulevaru Jaše Tomića kao mogući dokaz ubistva Velibora Vučurovića (31), postoji velika mogućnost da nije reč o metku koji je ubio tog mladića.

Kako ''Dnevnik'' piše, pronađeni metak, prema dosadašnjim nalazima, po nekim detaljima se ne poklapa sa zločinom koji se desio 27. marta. Podsetimo, u detaljnoj pretrazi prijatelja i rodbine nastaradalog, uz prisustvo kriminalističkih tehničara, presejavanjem zemlje 16. jula pronađen je komad metala, za koji je odmah zaključeno da je deo metka. Po jednoj verziji, zrno koje je pronađeno na dubini od oko 20 centimetara, ispaljeno je iz pištolja kalibra poznatog policiji i ne odgovara mogućem proboju metka pa se pretpostavlja da se radi o projektilu zaostalom iz nekog drugog događaja.

Takođe, posle misterioznog ubistva na tom delu Bulevaru Jaše Tomića bilo je zemljanih radova, što dodatno otežava precizno utvrđivanje, ali ipak ne u tolikoj meri da totalno remeti istragu.

Po DNK nalazima metalnog predmeta koji je pronađen na Bulevaru Jaše Tomića kao mogući dokaz ubistva Velibora Vučurovića (31), postoji velika mogućnost da nije reč o metku koji je ubio tog mladića. Kako ''Dnevnik'' piše, pronađeni metak, prema dosadašnjim nalazima, po nekim detaljima se ne poklapa sa zločinom koji se desio 27. marta. Podsetimo, u detaljnoj pretrazi prijatelja i rodbine nastaradalog, uz prisustvo kriminalističkih tehničara, presejavanjem zemlje 16. jula pronađen je komad metala, za koji je odmah zaključeno da je deo metka. Po jednoj verziji, zrno koje je pronađeno na dubini od oko 20 centimetara, ispaljeno je iz pištolja kalibra poznatog policiji i ne odgovara mogućem proboju metka pa se pretpostavlja da se radi o projektilu zaostalom iz nekog drugog događaja. Takođe, posle misterioznog ubistva na tom delu Bulevaru Jaše Tomića bilo je zemljanih radova, što dodatno otežava precizno utvrđivanje, ali ipak ne u tolikoj meri da totalno remeti istragu.

  • Novosadjan

    05.08.2010 21:41
    Pistolj
    Nemoguce je da ne mogu da nadju ko je to uradio jer u okolini sa obe strane Bulevara su novoizgradjene zgrade u kojima su i iznajmljeni stanovi. Ko u njima stanuje, ko se skuplja? Rekose u prethodnim komentarima, puca se svakom prilikom. Ko stanuje u okolini to jako dobro zna. A milicija ne reaguje.

    Na zalost jedan mlad zivot je izgubljen. Zasto?
  • janko

    03.08.2010 07:48
    ne verujem
    a da li ih je policija uputila na pravo mesto da traze metak.... ja policiji nista ne verujem
  • Petar

    03.08.2010 06:09
    U ovoj zemlji......
    ..... u zadnjih dvadesetak godina nisu rešena samo ubistva u kojima je učestvovala policija, što javna (MUP) što tajna (DB)!!!
    Da li je moguće da ne mogu da saznaju ko je to veče pucao u NS, u prečniku od 1/2 km nije bilo više od 10-ak: slava, krštenja, rođenja, svadbi itd. Nije sigurno neko izašao na ulicu i iz čiste obesti ispalio metak u vazduh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija