Ukinuli paketiće za decu, ali ima para za parfeme

Nikola Petrović, direktor Elektromreže Srbije, zabranio je novogodišnje poklone za decu zaposlenih, ali je zato za novogodišnje darove partnerima dao 1,5 miliona, za kalendare 2,4 miliona i zabave za zaposlene 2,5 miliona dinara.
Na spisku poklona našli su se pažljivo birani artikli u vidu muških i ženskih parfema, replika od gline raznih arheoloških predmeta "u ekskluzivnoj poklon-kutiji uz logo u zlatotisku", čaša u kombinaciji posrebrenja i kristala, kutija za cigare izrađenih od kedrovine, ekskluzivnih pića, rokovnika sa stranama urađenim srebrnim rezom i slično. 
 
Pare su izdvojene i za kalendare i novogodišnji štampani materijal i to u vrednosti od 2,4 miliona dinara. EMS je za zaposlene priredio novogodišnje proslave u pogonima Beograd, Bor, Valjevo, Kruševac i Novi Sad. Takođe, za samog Petrovića i ostale iz direkcije priređena je zasebna proslava. 
 
Problemom sumnjivog trošenja novca u EMS bavio se krajem prošle godine i Savet za borbu protiv korupcije, koji je ukazao na izvesne nepravilnosti u radu EMS-a. Savet je zamerio što je agenciji "Blok and rol" za medijsko savetovanje koje je podrazumevalo i razradu koncepta turnira u malom fudbalu u opštini Grocka, platio dva miliona dinara. Takođe, ukazalo je i na to da su se neke povezane firme javljale na tender, što budi sumnju u regularnost konkursa. Jedna među njima, "Baz Havas vorldvajd" dobila je i ovog puta organizaciju proslave zaposlenih, piše Kurir. 
 
U Samom EMS-u navode da su sve javne nabavke urađene po zakonu i da je prethodna bila veoma uspešna godina za ovu firmu, koju je trebalo adekvatno i proslaviti. 
 
Autor: Kurir
  • Goran

    13.01.2016 07:19
    Često vidimo ovakve naslove
    Često vidimo ovakve naslove, ali nikada da li je bilo nekih posledica. Eto na primer kako su prošli finansijeri Cecinog koncerta za NG. Mislim ako bnema posledica bolje da ne pišete ovakve tekstove, samo nas nerivirate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.