Potonuo brod u Kladovu

Servisni brod preduzeća "JRB Miljacka" potonuo je oko pet časova kod Kladova, u incidentu nema povređenih niti žrtava, dok je kapetan broda medicinski zbrinut zbog šoka koji je doživeo.

Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, inspektori su na licu mesta i utvrđuju uzrok potonuća broda dugačkog 28,75 metara i visokog šest metara.

Pretpostavlja se, kako je navedno, da je do potonuća došlo zbog jakog vetra.

Dubina Dunava na mestu gde je brod potonuo je veća od šest metara.

Potonuli brod bio je brod - radionica koji je služio za popravku drugih brodova. Na njemu nije bilo posade niti tereta, i u trenutku nesreće je bio privezan za drugi brod.

Autor: Tanjug

  • ana

    26.04.2016 13:10
    zbog osiguranja tonu i ljudi
  • Steva-NS

    26.04.2016 12:18
    Možda je razlog Osiguranje broda ? Dešavaju se i iz navedenog razloga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.