Zbog prinudnog iseljenja pretila da će da skoči sa zgrade

Danka G, u čiji stan su došli sudski izvršitelji kako bi je iselili, pretila je da će skočiti sa terase zgrade u beogradskom naselju Mirijevo.

Na licu mesta su vatrogasci i policija. Izvršitelji su, nakon što ona nije htela da siđe s terase, odložili izvršenje.

Sudski izvšitelji došli su jutros kako bi iz stana iselili samohranu majku koja u njemu živi od 2014. godine. Ona je, kako ističe, stan kupila još 2012. godine, platila ga i ima kupoprodajni ugovor.

U međuvremenu su se javili prvi kupci koji su isti taj stan kupili ranije, direktno od investitora. Oni su na sudu dobili slučaj i sudska presuda je takva da žena mora da se iseli.

Ona tvrdi da to neće učiniti i nakon dolaska sudskih izvršitelja i policije se popela na terasu.

Sa njom u stanu živi i jedanaestogodišnja ćerka.

  • Rusofil_IQ0

    09.05.2016 14:09
    SRBISTAN!
    Ovde je najveci krivac drzava, overi ti ugovor, pusti investitore ko kerovi da rade i posle sve na grbacu kupca!!!
  • Jogi Letač

    09.05.2016 14:04
    Šta je sa onima što su dva puta prodali isti stan? Njima ništa ne fali? Njih treba iseliti kako bi ova jadna žena imala gde da živi. A ne da se ovi jadnici, prevareni i jedni i drugi povlače po sudovima da dobiju imovinu koju su pošteno platili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija