Sanda Rašković-Ivić kandidatkinja za predsednicu Srbije

"Spremna sam da se kandidujem za predsednicu Srbije", izjavila je za "Danas" predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić.

Rašković Ivić navodi da je, pre javnog saopštenja o njenoj kandidaturi za predsedničke izbore koji slede u maju 2017. godine, neophodno da se o tome izjasni stranački organi DSS, a potom i pokreta Dveri, čiji bi kandidat, takođe, ona trebalo da bude.

Lider Dveri Boško Obradović istakao je da bi na sednici predsedništva Pokreta, ove nedelje, trebalo da bude doneta odluka o tome koga će podržati, odnosno kandidovati za predsedničke izbore.

Podsetimo, kandidaturu za predsednika Srbije najavili su Vojislav Šešelj, Rasim Ljajić, Tomislav Nikolić, a nezvanično se spominje da bi to mogao da bude i Ivica Dačić.

  • Gavra

    18.05.2016 16:17
    videla žaba ....
    da se konj potkiva , pa i ona digla nogu .... Sanda zaboravila da je prošlo Koštunicino i Šešeljevo vreme pa bi da bude predsednik ! I ja bih , ali skromno mislim da nisam najbolji kandidat kao ni Šešelj , Toma i Ivica .... Ako SNS bude imao muda kandidovaće AV ....
  • podbarac

    18.05.2016 11:23
    trt
    Od svih nabrojanih još je i dobar izbor , bar je lepa .
  • Jo

    18.05.2016 11:00
    kandidatura
    Ona je strani državljanin

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija