VIDEO: Konsultacije SRS i Nikolića trajale 30 sekundi

Delegacija Srpske radikalne stranke zadržala se danas na konsultacijama kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića o dodeli mandata za sastav nove Vlade oko 30 sekundi i saopštila da SRS nema nameru da uđe u Vladu Aleksandra Vučića, a Nikolića pozvala da podnese ostavku.

Potpredsednik SRS Nemanja Šarović rekao je novinarima da su Nikolića čekali pet minuta i da je on nakon što su izneli kritike na njegov račun posle svega 30-ak sekundi napustio konsultacije.

"Rekli smo mu da treba da podnese ostavku jer je najveća sramota za Srbiju da je na njenom čelu čovek upleten u kriminalne afere, koji ima lažnu fakultetsku diplomu, čija žena ima fondaciju u zgradi predsedništva i koji je na kriminalan način stekao brojne nekretnine, ali Nikolić nije imao strpljenja da čuje šta sve imamo da mu kažemo", rekao je Šarović.

Upitan zašto nije došao predsednik SRS Vojislav Šešelj, Šarović je rekao da takav sastanak treba da bude održan na drugom mestu i u drugo vreme i u prisustvu medija. Kako je naveo, razgovor Šešelja i Nikolića iza zatvorenih vrata ne bi imao smisla.

Na konsultacije posle radikala došla je delegacija liste okupljene oko Demokratske stranke, koju čine Bojan Pajtić, Veroljub Stevanović i Dušan Petrović. Ta lista osvojila je 16 mandata u Skupštini Srbije.

  • Brus Vilis

    23.05.2016 17:45
    Pogled u ogledalo rasrdilo je našeg predsednika.
  • Analitičar

    23.05.2016 16:30
    Ovo je lakrdija
    U ovoj priči je groteskno to što vrli nam predsednik prvo na konsultacije pozove SNS i onda odmah kaže ,da oni su me uverili da imaju većinu.Kao da to nije znao i pre toga.Posle toga nastavi sa šaradom i poziva sve stranke na konsultacije a u stvari po mom sudu ovde se radi o namernom ponižavanju svih ostalih stranaka i uživanju u tome.Zato je Vojvoda i izbegao susret sa Predsednikom da ne bi bio ponižen a on sam najbolje zna kako je to kad ponižavaš druge.Elem poslao je svoje odane sledbenike da pokušaju da naprave neku paparazzo situaciju ali ih je Toma preduhitrio i otišao posle 30 sec.Smešna je i priča da Šešelj nije došao jer mu stranački organi to nisu dali.Pa kad je on slušao bilo koga pa i stranku.Zašto nije poslušao svoju stranku koja je bila protiv toga da sam ode u Hag.Sve u svemu jedna sprdačina i jadno fingiranje demokratije . A priča da je to dogovor AV i Šešelja je još jedan spin koji treba da iznervira našeg predsednika.Ljudi nema potrebe da to činite on je odlučio da više neće da se kandiduje .Nadam se.
  • Lala

    23.05.2016 16:13
    Crnjak.
    Ovaj Nikolic je kao krpa, gaze ga svi redom.Tako je to kada upises ,,MegaDet,, i dobijes diplomu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.