Leskovčanin pokušao da se ubije slatkišima

Lekari Urgentnog centra u Leskovcu morali su da spasavaju tridesetogodišnjeg muškarca koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio šest litara "koka-kole".
Ovaj slučaj se dogodio prošlog vikenda, a pošto nisu bili sigurni o čemu je tačno reč, lekari su izrazili sumnju da se radi o pokušaju samoubistva. Naime, pacijent je upao u hiperglikemiju, a lekari su morali da pronađu način da mu stabilizuju zdravstveno stanje kako ne bi upao u komu.
 
"Stvar je u tome da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako. Najgore što je moglo da se dogodi mladiću je da padne u komu. Ovakav slučaj do sada nismo imali, pokušavali su da se ubijaju tako što popiju esenciju ili gutanjem veće doze lekova za smirenje, ali ovo je već poseban slučaj", rekao je direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.
 
Ovo nije prvi pokušaj čudnog samoubistva u Leskovcu. Pre samo dva meseca, jedan muškarac je čak tri puta u jednom danu digao ruku na sebe. On je prvo pokušao da se otruje lekovima, zatim da se obesi, a kako mu ni to nije pošlo za rukom, odlučio je da popije veću količinu esencije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija