Smenjena direktorka Lekarske komore Srbije, krila plate funkcionera

Direktorka Lekarske komore Srbije Vesna Jovanović je smenjena, rekao je Dragan Arsić, delegat Skupštine Lekarske komore.

Kako je rekao, ona je smenjena na predlog regionalne komore Kragujevac i to zbog neusvajanja finansijskog izveštaja za 2015. godinu.

Drugi razlog za smenu je to što je stavila klauzulu na plate funkcionera, tj. nije se znalo koliko one iznose, dodao je on.

Do sledeće sednice kada će biti biran novi direktor, tu funkciju će obavljati njen pomoćnik Nenad Đoković.

Doktorka Vesna Jovanović, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije, na tu funkciju izabrana je u martu proššle godine.

  • nervirach

    01.06.2016 06:50
    Cela lekarska kasta krije primanja. Kada zakukaju pomislite da nemaju sta da jedu. Kad ono... Samo ih u septembru pitajte gde su bili na letovanju. A bice, nece ostati u gradu. Znam, znam, radim sa njima 3 decenije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija