Pojačan intenzitet saobraćaja i večeras

Vozače večeras i dalje očekuju promenljive vremenske prilike, sa povremenim pljuskovima sa grmljavinom, a zbog vikenda očekivan je i pojačan intenzitet saobraćaja, kako na putevima I i II reda tako i na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je AMSS.

U jeku je i grđevinska sezona što dodatno od vozača zahteva pprezniju vožnju na brojnim deonicama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zbog održavanja manifestacije "Nagrada Beograda 2016" na prostoru kod poslovnog centra "Ušće" od danas do sutra u 24 časa, menja se režim rada linija JGP-a.

Vozila javnog prevoza sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

Linija javnog prevoza br. 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati u smeru ka okretnici "Novi Beograd-Toplana": Brankov most- Milentija Popovića interna saobraćajnica- Vladimira Popovića- Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a i na izmenjenoj trasi.

Od 6. juna u vremenskom periodu od 7 do 17 časova, na delu auto-puta od petlje "Lasta"“ do petlje "Tranšped“", izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na auto-putu, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne saobraćajne trake.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija