Majka poginula kod Čačka, ćerka kritično, povređeno i dvoje dece

Žena iz Kraljeva (46) je poginula, a njena desetogodišnja ćerka teško je povređena u sudaru koji se oko 13h dogodio u Međuvršju kod Čačka.

Teške povrede opasne po život zadobio je i vozač automobila u kojem su se sve troje vozili.

Majka i dvoje dece, koji su bili u drugom automobilu beogradskih registarskih oznaka, prošli su sa lakšim telesnim povredama, javlja Blic.

Na mesto nesreće odmah su izašle ekipe hitne pomoći i najteže povređene prebacili na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice.

"Žena iz Kraljeva je podlegla povredama. Njenoj ćerki, koja ima oko deset godina, naprsla je slezina i već je na operacionom stolu. Hitno će biti operisan i muškarac iz Sevojna koji je bio vozač. Njih dvoje su životno ugroženi", rekla je portparolka čačanske Opšte bolnice Biljana Kočović.

Čačanska policija obavila je uviđaj, nakon kojeg će se utvrditi uzrok saobraćajne nesreće.

  • Nidzo

    19.07.2016 04:53
    Pa sta si očekivao u kraljevu da kosovari znaju da voze sa kupljenim vozackama i jakim autima prodali imanje dole sad se sire ovde zbog njix i nema posla i kraljevo je ovako kako jeste daleko im lepa kuca
  • Emi

    18.07.2016 23:27
    @Boki
    Novosadjani najgora beda na svetu???
    Kako je lepo kad covek oslika sebe u jednoj recenici. Bravo!
  • Boki

    18.07.2016 17:40
    Svaki dan pogibije u saobracaju, ponekad me hvata strah iako stalno vozim. Bas sam prolazio kroz Kragujevac i Kraljevo, jako losi vozaci mozda i malo gori od NS vozaca koji su najgora beda na svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.