Vučić: Neću se kandidovati za predsednika Srbije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu ne pada na pamet da se kandiduje na predsedničkim izborima.
Vučić je, povodom saopšštenja Pokreta "Dosta je bilo" da je najavio svoju kandidaturu na izborima za predsednika Srbije, rekao da "prevarantima i lažovima nema običaj da odgovara".
 
"Ipak, zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije", rekao je Vučić.
 
On je ranije danas izjavio da će vladu pokušati da formira u kratkom roku, te da, ako ne bude uspeo, ne isključuje mogućnost da je neko drugi formira.
 
Takođe je rekao da to što vlade jošš nema nije njegov hir, već da postoje određeni problemi koje još ne može da reši, a o kojima ne može da govori. Za DJB je to bila potvrda njegove kandidature na predsedničkim izborima.
 
Taj pokret je u saopšštenju naveo da premijerova današnja izjava otvara prostor za spekulacije da on namerava da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, kako bi sprečio mogućnost da ih SNS izgubi.
 
Vučić je ranije danas takođe rekao novinarima da "ne želi da sastavi vladu protiv koje bi sam bio".
  • Mile zlojeb

    26.07.2016 12:26
    Posle ove izjave moj život više nema smisla. Zbogom ljudi!
  • JS

    24.07.2016 15:31
    Iskrenost.
    O ne... Svi dobro znamo koliko je premijer bio iskren u dosadasnjim izjavama.
  • Gavra

    24.07.2016 04:06
    ZA bANETA
    drugi će te predložiti , a onda nemoj begati .... i ovako si glavni ali preuzmi odgovornost i molim te - nemoj deliti ordenje jer ćeš imati pametnija posla a Tomu pošalji u neku vukojebinu za ambasadora , samo nemoj u EU .... Nikaragva , Ekvador , Čile ..., ili tako slično :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija