Zapalio majku zato što mu nije dala da se ubije

Vranjska policija uhapsila je Slađana S. (35) nakon što je zapalio majku jer nije htela da mu da lekove da se ubije.

Drama se odigrala pre nekoliko dana u večernjim satima, kada se Slađan vratio iz grada. Čim je ušao u kuću, majci je tražio lekove da se otruje.

"Žena je, naravno, odbila da mu da lekove. Međutim, revoltiran zbog toga, uzeo je flašu s razređivačem koju je našao u dvorištu kuće, njime polio nesrećnu ženu i upalio je upaljačem. Ona je pokušala da se odbrani rukama, pa su joj one stradale. Teže posledice sprečio je njen muž, odnosno Slađanov otac, pred čijim očima se sve odigravalo i koji je odmah priskočio u pomoć supruzi", priča izvor lista "Alo".

Slađan  je potom pretio da će povrediti i oca, ali i policajce koji su ubrzo stigli.

"Slađan najpre nije hteo da sarađuje s policajcima, a potom je počeo da preti i njima. Sve vreme ih je psovao, vređao i pretio im da će ih ubiti i zapaliti. Policajci su, ipak, bez većih posledica uspeli da ga savladaju, vežu mu ruke lisicama i privedu ga u stanicu", dodaje sagovornik.

Slađanova majka prebačena je bolnicu gde su joj konstatovane opekotine po rukama. Nakon što joj je pružena medicinska pomoć, puštena je kući. Sinu nasilniku određeno je zadržavanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija