Do Krfa putovali 26 sati i promenili tri autobusa

Putovanje do Krfa, koje po planu traje 18 sati, završilo se za grupu turista nakon 26 sati i tri promenjena autobusa.
Autobus je krenuo iz Novog Sada i u Beogradu je trebalo da pokupi još turista, a zatim nastavi put Sidarije.
 
- Putnici koji su krenuli iz Novog Sada su nam rekli da su još pre Beograda morali da promene autobus zbog kvara. Kada su stigli u Beograd i kada smo ušli, već na Gazeli se osetio smrad lamele - ispričala je za Blic Jovana Jokić. Ni za kofere nije bilo mesta. Stavljeni su i u prostor predviđen za spavanje vozača, ali i na stepenice.
 
- Kretali smo se 30 kilometara na sat - kaže Jovana i dodaje da su za Krf krenula četiri autobusa. Prema njenim rečima, na ulasku u Makedoniju naišli su na jedan od tih autobusa koji se takođe pokvario. Putnici su tu čekali više od pet sati da se autobus popravi.
 
- Mi smo se toliko sporo kretali da nas je na kraju stigao taj autobus koji je u Makedoniji bio pokvaren. Kako tako neko vozilo uopšte prođe tehnički pregled - pita se ova devojka.
 
Kada su stigli do trajekta, rečeno im je da sami utovare svoje stvari na trajekt, a s druge strane ih je sačekao autobus koji je bio ispravan. U povratku, ostali su i bez klime.
 
- Sedeli smo na pumpi, čekali da se klima popravi... Vozač odveze autobus do majstora, vrati se - a ono klima greje! Opet smo izašli i rekli da nam ne pada na pamet da se vozimo u takvom vozilu - ispričala je Jovana. Kako kaže, naleteli su i na autobus pun školaraca, koji je nasred auto-puta ostao bez goriva.
  • dejan021

    03.08.2016 13:35
    vec vidjeno
    Pa realno vozni park nasih autobusa je katastrofalan. Svi su samo sveze prefarbani a tehnicka ispravnost se lako potplati. Setimo se samo slucaja Barcina koji danas radi iako je zena stradala i utvdjeno je da taj autobus nije imao dozvolu za prelazak granica Srbije. Kao oduzece se licenca agenciji i vidimo koliko je to bila istina ;) Agencije nisu sposobne da prijave svoje radnike koje rade na crno a ne da brinu o organizaciji putovanja :)
  • Lala

    03.08.2016 09:51
    Letovanju u Zakintosu
    Ne znate sta je putovati 28 sati do Zakintosa... Ne znas vise kako da sednes, sve te boli, a jedino sto te odrzava u zivotu je pomisao da ces uskoro uci u more i opustiti svaki misic...
  • NN

    03.08.2016 09:01
    Slična priča, druga agencija
    Slično su prošla i deca koja su preko jedne agencije krenula na Krf 31.08., a videćemo kako će proći u povratku.
    Putovali 25 sati.
    Mesta za prtljag - jedva se smestili, a deo putnika morao da unese svoj prtljag u putnički deo (to je samo za NS putnike, ne znam kako su prošlo oni koje su nakon polaska iz NS kupili u Sremskoj Mitrovici i Beogradu!)
    Smeštaj na destinaciji - više nego očajan (nema struje, nema vode, a ni predstavnika agencije da to odmah rešava....).

    Treba uvesti pravilo da se deo aranžmana plaća NAKON izvršene usluge.
    Ovo letovanje će se završiti kako se završi, ali preko ove agencije - nikad više, a dobro ću razmisliti uopšte o angažovanju bilo koje agencije jer izgleda da je najsigurnije krenuti naslepo!
    Ne znam čemu agencije služe kad nisu u stanju da obezbede sigurnost elementarnih uslova koje prodaju u aranžmanima.
    Ogorčena sam!
    I spremna da ispričam priču javno ako za to bude bilo potrebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija