Radenkoviću 13 godina robije za pucnjavu na Tvrđavi

Tridesetsedmogodišnji Novosađanin Marko Radenković osuđen je na 13 godina zatvora zbog  ranjavanja četvorice mladića 30. januara na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Tridesetsedmogodišnji Novosađanin Marko Radenković osuđen je na 13 godina zatvora zbog  ranjavanja četvorice mladića 30. januara na Petrovaradinskoj tvrđavi. Dvojica su tada zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Radenković se tog dana, oko pet ujutro, ispred diskoteka "Đava" posvađao s radnicima obezbeđenja. Potom je otišao kući, vratio se s pištoljem i pucao na njih ali i goste lokala. Trojicu je ranio, a jednog gosta, za kojeg je mislio da je radnik obezbeđenja, drškom pištolja više puta udario u glavu. Dragan Tešanović i Ognjen Cvetanović su zadobili tada povrede opasne po život, dok su lakše povređeni Miloš Glušica i Strahinja Stanić, koji su u tom momentu bili među malobrojnim gostima.

Radenković je nakon incidenta seo za šank i naručio pivo. Tek kada ga je popio, napustio je lokal, a istog dana se predao policiji.

Predsednik petočlanog veća Svetimir Popović je naglasio da je uzeto u obzir priznanje okrivljenog i njegovo porodično stanje prilikom izricanja presude.

  • Lehel

    18.10.2010 17:42
    " Radenković je nakon incidenta seo za šank i naručio pivo. Tek kada ga je popio, napustio je lokal, a istog dana se predao policiji. "

    je*ote pa ja ovo ne mogu da verujem da ga je neko uslužio (i da niko nije lupio stolicom u glavu) posle što je pucao na ljude???
  • danko

    15.10.2010 20:57
    malo je i dobio koliko je zla naneo ljudima u B.Palanci i NS zadnjih 15 g.,samo neznam u koji će zatvor da ga pošalju,jer tamo tek nije dobrodošao.Trebao bi kaznu da odsluzi u Ugandi,posto tamo nema ljudi kojima je kumovao za robije-
  • sima

    15.10.2010 19:49
    Nadam se da je do kraja odrobijati!

    Inace kako je moguce da neko puca iz pistolja, popije pivo i ode kuci, a policija ne stigne za to vreme?

    I druga konstatacija. "Mali Markus" je pucao i ranjavao ljude vec nekoliko puta, a jos uvek nije osudjen!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.