Upozorenje vozačima: za vikend gužve na auto-putu

Putevi Srbije saopštili su da spremno dočekuju sredinu avgusta kada se očekuje veći intenzitet saobraćaja na naplatnim stanicama auto-puta, ka Nišu i Beogradu.

Kako navode, veći broj vozila očekuje se već ovog vikenda.

Navedeno je da je kroz naplatnu stanicu "Beograd" kod Bubanj Potoka tokom juna prošlo 1.141.921 vozila, a u julu 1.511.596 vozila.

Omogućeno je da svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica budu u funkciji 24 časa dnevno, povećan je broj inkasanata i organizovan poseban režim rada tehničke službe, kako bi se eventualni iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.

Dodaje se da učesnici u saobraćaju mogu da se informišu preko portala "Puteva Srbije" o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija