Povređeno pet radnika na gradilištu

Pet radnika povređeno je na gradilištu u beogradskom naselju Karaburma dok su se na platformi za podizanje tereta spuštali sa stambene zgrade, saopštilo je danas Ministarstvo rada.
Dva radnika su teže, a tri lakše povređena juče oko 16.45 sati. Kako je saopšteno, prema do sada utvrđenim činjenicama, oni su samoinicijativno odlučili da se sa objekta koji se nadziđuje spuste platformom namenjenom podizanju tereta, koja se srušila kada su bili u nivou između prvog i drugog sprata.
 
Povređene radnike je angažovalo preduzeće "Cvet DMB inženjering" koje izvodi radove na toj lokaciji, a radovi nisu bili prijavljeni, saopštava ministarstvo.
 
Inspektori rada su odmah po saznanju za nezgodu u Ulici Salvadora Aljendea izašli na lice mesta i započeli nadzor, a nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica‚ inspekcija će preduzeti zakonom propisane mere, navodi ministarstvo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija