Mira Marković: Moj muž već ima spomenik

Udovica bivšeg predsednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića, Mira Marković, u intervjuu listu Kurir, povodom inicijativa da se grob Miloševića premesti u Aleju velikana, poručila je iz Moskve da je to pitanje za porodicu, a ne za Socijalističku partiju Srbije.

"Niko iz SPS nije kontaktirao sa mnom tim povodom", rekla je Marković i dodala da se sa Milutinom Mrkonjićem nije čula nekoliko godina. "Niko iz SPS nema moj broj telefona, jer sam ga promenila", rekla je ona.

Povodom inicijativa da se njenom mužu podigne spomenik, Mira Marković je rekla da njen suprug već ima spomenik.

"Mi smo mu podigli spomenik pre nekoliko godina, moja deca i ja. Eno ga u Požarevcu. Pre nekoliko godina kada smo mu podigli spomenik, niko nije došao", naglasila je Marković.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić i Ivica Dačić su najavili da će ponovo od države tražiti da Slobodan Milošević dobije spomenik i ulicu. Mrkonjić je istakao da će to da zatraži na Miloševićevom grobu na njegov rođendan 20. avgusta.



 

  • Dušan

    17.08.2016 17:24
    Aleja velikana
    Bio je predsednik u nezgodno vreme, vrema pada Berlinskog zida, slabe Rusije, Hrvata i Muslima na koji žele da se odvoje od Jugoslavije i Srba koji žele u njoj da ostanu, građanski rat je bilo teško izbeći, a kao i svaki izabrani predsednik od narado više puta zaslužuje da bude u Aleji velikana
  • spomen država

    17.08.2016 16:22
    ne znam šta je gore, što hoće slobu da trpaju u aleju velikana, a za teslu "nema mesta" ili što uopšte hoće da rehabilituju čoveka koji je pola balkana sa ostatkom političke svite zavio u crno
  • VladaN

    17.08.2016 13:03
    steya...
    Sto i drugarica nema spomenik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija