Krkobabić smenjen sa čela "Pošta Srbije", Babić moguća zamena

Milan Krkobabić razrešen je danas dužnosti direktora "Pošta Srbije" na sednici Kadrovske komisija Vlade Srbije.

I dalje se ne zna ko će zauzeti njegovo mesto na čelu "Pošta", a borba za ovo preduzeće traje već duže vreme zbog atraktivnosti ove funkcije. Reč je o javnom preduzeću koje je, po "tradiciji", predmet političke trgovine.

Do sada je najčešće za novog prvog čoveka "Pošta Srbije" pominjan kadar SNS Zoran Babić, piše "Blic".

Krkobabić je funkcije šefa "Pošta" razrešen zbog toga što je u novoj vladi, kao partner SNS, imenovan za ministra bez portfelja.

  • ivan

    18.08.2016 19:32
    jedna vucibatina ode,druga bitanga dolazi.....a radnici pošte u minusima do guše,bez uslova za rad,materijala itd,itd.....
  • Šamlov

    18.08.2016 19:07
    Markica
    Eeeeee,smenjen pa odma na ministarsko mesto ,ljubimac našeg vajnog premijera,pošto su našem premijeru važniji penzioneri nego ljudi koji rade,i zarađuju za te iste penzionere,sada će neko reći...oni su zaradili svoje penzije....greška oni su radili za penzionere pre njih tako to inače ide,koliko zaposlenih na jednog zaposlenog,veći broj zaposlenih na jednog penzionera ,bolje penzionerima,međutim u Srbiji je obrnuto,samim tim penzioneri postaju veliko glasačko telo pa su prihvatljivi za političare.Ovaj čovek treba da okači foto aparat oko vrata da se ukrca na belu lađu i da plovi koliko mu volja i da se mane politike.Dosta je zaradio za lepo putovanje.
  • panonius

    18.08.2016 17:28
    gladni krokodil
    Leba ti , šta znači to "ministar bez portfelja" ??????!! To je isto kao kad je velja bio velja ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije a bog posla kišu i poplave na OBrenovac. Matore keše i lopine u kantu za đubre.... ili bolje u kontejner koji treba zavariti !!!! to su aligatori sa 3 cm debljine kože.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija