Bračni par povređen u eksploziji kašikare kod Niša

Bračni par D.P i V.P iz sela Sićeva kod Niša povređen je danas popodne u eksploziji ručne bombe.

Kako Blic saznaje, za bacanje bombe osumnjičen je jedan njihov komšija iz sela, a motiv njegovog čina još nije poznat.

Prema prvim informacijama, u dvorište porodice bačena je kašikara nešto posle 17 sati, a oni se trenutno nalaze na dijagnostici Kliničkog centra u Nišu gde su im utvrđene lakše povrede.

- Ekipe Hitne pomoći stigle su za samo šest minuta do povređenih koji su, prema prvim informacijama, lakše povređeni. Oni su nakon ukazane prve pomoći transportovani u Klinički centar u Nišu - rekao je direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović. On dodaje da je pomoć paru ukazana brzo zahvaljujući tome što Hitna pomoć ima svoje ekipe u Niškoj banji.

Policija je ubrzo uhapsila D.V. (1954) iz Niša i odredila mu pritvor od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija