SNP: Sve opasnije ponašanje migranata, država da zaštiti svoje građane

Srpska narodna partija ocenila je danas da je bezbednost građana Srbije ugrožena "sve opasnijim, surovijim i bezobzirnijim" ponašanjem migranata i ponovo zatražila sprečavanje njihovog ulaska na teritoriju Srbije.

U saopštenju povodom incidenta u kome je migrant teško ranio stanovnika sela Vašica kod Šida, SNP je pozvao nadležne da odmah objave detalje tog napada.

"Ne smemo da dozvolimo da građani Srbije postanu mete i taoci migranata u sopstvenoj državi i zato insistiramo da se odmah objave svi detalji teškog krivičnog dela pokušaja ubistva koje je juče počinjeno kod Šida", stoji u saopštenju.

SNP je ocenio da sigurnost svakog građanina Srbije od danas mora postati "prioritet državne politike", što kako se navodi, podrazumeva "maksimalno angažovanje svih bezbednosnih službi na zadacima zatvaranja i kontrole državnih granica za nekontrolisani ulaz migranata".

"Srbija treba da uradi isto što radi čitava EU, da zatvori svoje granice tako da nijedan migrant više ne može da uđe na našu teritoriju, a svi koji se nalaze na njoj, moraju biti deportovani. Nijedno dete, žena ili čovek ne smeju biti zarobljenici u sopstvenoj državi", navela je SNP.

  • B

    12.09.2016 12:08
    SNP? izvinite, a ko ste vi?
  • sasa predic

    12.09.2016 10:23
    ovi su citali mnogo majn kampf
    Ko je stvorio ovu rasisticku stranku i otkud njima paznja u medijima? Koliko glasova imaju? Koliko clanova imaju ako do sada nisu izasli na izbore? Sirenje straha i panike je zakonom zabranjeno a ovde je u pitanju sirenje rasizma tako sto plase narod.
    Gomila Srba na zapadu su ubili nekog, prodaju drogu, ali to ne rade svi Srbi i ne moze se stvarati kolektivna krivica i kolektivna kazna.
    Naravno, ovaj rasisticki zahtev se nece ispuniti jer je Rusija trazila od Vucica da se ponasa humano prema Sirijcima. To znaju dobro ovi rasisti, ali njima je cilj da stvaraju rasizam i zato daju medijima takva saopstenja.
  • Nikola Djordjevic

    11.09.2016 22:06
    Razum?
    Zar treba neko da strada da bi se opametili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija