Razgrabljeni vaučeri za letovanje u Srbiji

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je da je za prvih sedam meseci Srbiju posetilo 1,5 miliona turista, što je za oko 15 odsto više nego prošle godine u istom periodu.

Ljajić kaže šta je rast domaćih turista isključivo proizvod akcije sa vaučerima koja će biti nastavljena i naredne godine.

"Podelili smo sve vaučere. Iako je bilo predviđeno da do 15. oktobra mogu da se prijavljuju građani za vaučere, akciju smo morali da prekinemo jer više od mesec dana pre toga potrošili smo sve što smo imali", navodi Ljajić.

Prema njegovim rečima, 50 odsto stranih turista koji dolaze u Srbiju posećuje Beograd, a na drugom i trećem mestu su planine i banje. Najviše turista u Srbiju dolazi iz zemalja regiona, Turske, Grčke, Italije, Nemačke i Rusije.

  • Djordje

    14.09.2016 08:12
    sta je dzabe i bogu je drago...
  • ntn

    13.09.2016 13:43
    Po naslovu..
    Mora da ih je delio na granici na izlazu iz Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.