Mihajlović: Nećemo se vraćati u doba Šešelja, doba sankcija

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović ponovila je da u Srpskoj naprednoj stranci nije bilo razgovora o predsedničkom kandidatu, da njoj to niko nije ponudio, kao i da ne očekuje.

Smatra da je za predsedničkog kandidata presudna podrška premijera i predsednika SNS Aleksandra Vučića, a od ostalih članica koalicije očekuje da podrže kandidata naprednjaka.

"Ne znam šta više da kažem na to što me guraju za predsedničkog kandidata", rekla je Mihajlović u intervjuu za Kurir, dodajući da joj to niko nije ponudio, niti to očekuje.

Ona je na komentare da se nije oglašavala oko mogućnosti da Saša Janković bude kandidat odgovorila da je jedina u SNS koja je do sada javno rekla da neće glasati za Jankovića ako se kandiduje za predsednika Srbije. "Uvek ću podržati kandidata svoje stranke. Druge nisam čula na ovu temu", prokomentarisala je ona.

Na pitanje da li Vojislav Šešelj ima šanse da vodi državu, Mihajlović je odgovorila da je Srbija danas i Srbija iz doba Šešelja potpuno drugačija, i da je to danas moderna, razvijena, poštovana i otvorena zemlja.

"Zar stvarno mislite da iko u Srbiji želi da se vrati u doba Šešelja, u vreme negovanja prostakluka, do zatvorenih granica, bede, sankcija, goriva u plastičnim flašama...", upitala je Mihajlović, a zatim konstatovala da "Šešelj nema šanse, zato napada sve koji ga prozovu da pogleda u kalendar ili ogledalo".

  • Coa

    02.10.2016 15:56
    Ovi 'bivši' radikali su najodvratnija bića na srpskoj političkoj sceni. Sada je to Šešeljevo doba. Šešelj je glavni i jedini krivac za sve loše iz tog vremena, bez obzira što je pola SNS-a tada bilo u SRS. Licemeri najveći.
  • Flipnuti

    02.10.2016 11:41
    Nećemo - već smo tamo. Nismo ni odlazili iz iz devedesetih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija