Ministar kulture: Tanjug posluje samostalno

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da ne može u ovom trenutku da govori o bilo kakvim rešenjima za Tanjug, ali je naglasio da se agencija finansira na tržištu i da posluje samostalno.

"Koliko je meni poznato, a mislim da je to sasvim tačno, agencija posluje samostalno. Nije lako opstati na medijskom tržištu, ali vidim da Tanjug radi vrlo aktivno na svim poljima, a kako funkcioniše finansiranje nije pitanje za nas u ovom trenutku", rekao je Vukosavljević.

On je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da plan za Tanjug u ovom trenutku ne postoji, već samo plan za izradu medijske strategije.

"Postoji plan za izradu medijske strategije u okviru koje će se videti kakva je situacija i Tanjug je jedna od tema koja će biti obrađivana. Ne bih voleo unapred da govorim o bilo kakvim rešenjima, budući da nisu koncipirana i zaokružena", rekao je Vukosavljević.

Kako je naveo, u toku je faza detaljne analize svih okolnosti koje se tiču stanja i situacije sa Tanjugom.

"U dogledno vreme, pretpostavljam za mesec, mesec i po dana imaćemo nešto određenije stavove, sada ne mogu ništa određenije da govorim, jer konkretnih zaključaka još nema", rekao je ministar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija