Premijer Vučić u Juri: Vreme samoupravljanja je prošlo

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas, obilazeći kompaniju Jura u Leskovcu, da svi treba da shvate da je vreme utopijskog socijalizma i samoupravljanja prošlo i naveo da o tome govore oni koji hoće da nas vrate u prošlost.

On je dodao da je sa rukovodstvom fabrike dogovorio zapošljavanje još 3.000 radnika u tom gradu, jer će južnokorejske kompanije prebaciti svoje fabrike u Srbiju.

Odgovarajući na kritike o uslovima u kojima rade zaposleni u fabrikama stranih investitora, Vučić je naveo da "nigde nije video te čuvene pelene".

"O tome govore oni koji se bore za prošlost i zaostajanje Srbije u budućnosti", rekao je premijer.

Naveo je da Srbija ima odgovornu, ozbiljnu i stručnu radnu snagu, da nudi subvencije koje su bolje nego u drugim zemljama i da vlada hoće i radi na rešenju problema nezaposlenosti.

"Vreme utopijskog socijalizma i samoupravljanja je prošlo, uspećemo samo radom ili nam preostaje da kukamo, pa da batalimo sve" poručio je Vučić.

  • Bata58

    20.10.2016 13:48
    ludilo
    Gospodin premijer za svoju bulumentu izmiślja kojekakve inspekcije i slične institucije koje gule kožu narodu,a dobijaju debeli platu za to,naravno narod ih plaća,a ne razmišlja da taj narod nema od čega da plaća obaveze jer im je on dao posao u stranim kompanijama gde je plata minimalac.Kakav je to demagog.
  • Ko Maksim po divizij

    19.10.2016 16:23
    Danas reče "Kao da je bomba pala na halu u Elektronskoj Industriji u Nišu..." i ostade živ.
    Možda ga niko nije upoznao da su bombe padale po Nišu, gde smo zaista imali i elektronsku i tekstilnu industriju, a danas nam je Turci prave, na njegovo opšte oduševljenje?
  • u prolazu

    19.10.2016 13:23
    pod hitno na pregled
    Neka nam neko pregleda premijera!

    Da bi video pelene moraju ljudi gaće da skinu! Ne znam je li dotle još uvek došlo!?

    Kakvo mišljenje ima o tome što su radnici klečali pred gazdama, navodno zbog nekog praznika?
    Je li to budućnost u koju nas vodi?

    Nećete ni vi nazadni doveka! Možda možete kako hoćete, ali ne i dokle hoćete!
    Čekamo vas iza ćoška!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija