Zaplenjeno 90 kilograma marihuane

Policija je u Nišu zaplenila oko 90 kilograma marihuane i uhapsila Z.Ž. (53), osumnjičenog za trgovinu drogom.

Sumnja se da je Z.Ž. na parceli u okolini Niša uzgajao oko 500 stabljika marihuane, koju je, nakon što ju je ubrao, sušio u improvizovanoj sušari u podrumu svoje kuće u okolini grada i pripremao za dalju prodaju.

Policija je prilikom pretresa podruma pronašla oko 90 kilograma marihuane spakovane u 17 džakova, devet plastičnih kanti i tri kutije.

Pretresom vikendice osumnjičenog u okolini Niša, policija je zaplenila 36 metaka kalibra 7,9 milimetara, kao i dve improvizovane mašine za odvajanje cvetova marihuane od stabljika.

Teme

droga
  • marko

    22.10.2016 12:00
    zaštooooo
    E sad razmislite o ovome: 90kg vutre na ulici vredi ugrubo oko €900 000. PDV na to bi bio skoro €150000... i to samo od te jedne berbe, kakva propuštena prilika vučiću reaguj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.