Preminula žena koju je ćerka napala sekirom

Direktor Zdravstvenog centra "Studenica" iz Kraljeva Zoran Mrvić potvrdio je da je umrla žena koju je ćerka S.L. udarcima sekirom teško povredila u napadu u kojem je ubila oca i brata.

"Ona je posle 24-časovnog pokušaja reanimacije preminula jutros oko 5 časova na Odeljenju intezivne nege u Kraljevu, zbog teških povreda zadobijenih sekirom", rekao je Mrvić.

S.L. je, u noći između utorka i srede u naselju Jarčujak u porodičnoj kući sekirom ubila svog oca (75) i brata (53), dok je majci (73) nanela teške povrede. Otac je umro na mestu zločina, brat odmah po prijemu u kraljevačku bolnicu, a majka se do jutros borila za život.

Motiv za taj zločin nije poznat, a S.L. je uhapšena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija