Nestao 17-ogodišnjak, porodica apeluje na građane da jave ukoliko ga primete

Sedamnaestogodišnji Dragutin Radovanović iz Beograda nestao je u utorak uveče, a porodica i prijatelji apeluju na građane da jave ukoliko ga primete.

Porodica je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ili su možda videli Dragutina da se jave porukom na Fejsbuk profil njegove sestre Teodore Savić ili na broj 060/1566369.

- U nedelju je jedan njegov drug izvršio samoubistvo. U utorak je bila komemoracija. Dragutin je na komemoraciju išao sa devojkom koju je to veče ispratio oko 21 sat, kod Doma omladine. Posle ga je dvoje drugova videlo kod Zelenog venca. Mislili su da je krenuo kući na Novi Beograd. Ali on se nije pojavio - kaže Teodora.

Ona kaže i da je Dragutin oko 22 sata devojci poslao poruku.

- Devojka ga je odmah zvala, ali se nije javljao. Poruku je prosledila meni. Ja sam ga zvala... Telefon je zvonio, ali se on nije javljao. Sat vremena kasnije je telefon isključen - navodi Teodora.

Dragutin je bio obučen u crno-narandžastu skijašku jaknu, crne pantalone i crnu majicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija