Automobil pun oružja u blizini Vučićeve kuće, Vučić bez komentara

U blizini kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića policija je pronašla automobil u kojem su se nalazili sanduci sa oružjem i municijom.

Prema informacijama "Blica", automobil sa oružjem i municijom bio je parkiran u šumi u Jajincima, nedaleko od kuće u kojoj živi premijer Vučić.

Premijer Srbije izjavio je da neće komentarisati to što je otkriven automobil sa municijom u blizini njegove porodične kuće, dok ne dobije izveštaj Bezbednosno informativne agencije i policije.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da država mora da reaguje na pokušaj atentata na premijera Aleksandra Vučića u blizini čije porodične kuće ranije danas je otkriven automobil sa oružjem.

"Ako država ne reaguje, onda je pitanje u kakvoj državi živimo", rekao je Vulin za TV Pink.

U sanducima su pronađene bombe, zolje i municija. Sve bezbednosne službe su odreagovale kako bi zaštitle premijera, javio je Pink.

Ta televizija javlja da je automobil pronađen na oko 50 metara od puta koji vodi do porodične kuće premijera i da su u njemu pronađeni raketni bacač - zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Po nalogu resornog tužilaštva naređeno je da se uradi DNK sa zolje i ručnih bombi koje su pronađene.

  • Grgolj

    01.11.2016 18:08
    Da sam ja otkrio to vozilo u šumi, prvi bih alarmirao Vučića. Bez obzira što sam penzioner. Čovek je čovek.
  • Rasejani procesor

    01.11.2016 17:58
    Gos'n piksijatar, zašto mi se ovih dana stalno mota po glavi ono davno paljenje Rajhstaga?
  • moze mala pomoc

    01.11.2016 17:07
    interesuje me cija je ta pink televizija jel to od tog cike koji je davao izjavu na njoj ili ima nekog drugog vlasnika mislim s obzirom da vise nju koristi nego drzavnu televiziju sto bi bilo realnije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija